Kaasboerderij De Deelen

Het boerenleven moet je Deelen!

BeleefBoerderij

Alle ruimte om te ontdekken

update 16-03-21: Kom gerust langs, onze BeleefBoerderij is geopend. We kunnen je corona proof ontvangen. Heb je vragen? mail gerust: info@kaasboerderijdedeelen.nl of 06-22810543

Op onze boerderij valt van alles te beleven. En dat Deelen we graag! Daarom hebben we een beleefroute gemaakt over alles wat er bij ons te doen is. Er valt zoveel te ontdekken! Sytske neemt je via haar vlogs dan ook graag mee op ontdekkingstocht. Onderweg vertellen ook de Friese pompeblêden je van alles over wat er hier te beleven valt. Eén ding is zeker: je hoeft je geen moment te vervelen! Of je nu met je vriendjes, klas, ouders of opa en oma bent.

Bekijk hier de openingstijden van de BeleefBoerderij. Meld je aan in de winkel, daar krijg je een vragenlijst en plattegrond. De kosten zijn € 3,50 per persoon en kinderen t/m 4 jaar gratis. Voor de BeleefBoerderij hoef je geen afspraak te maken je kunt gewoon langkomen tijdens openingstijden.

Wat kun je verwachten op de BeleefBoerderij:

Uitgebreide speeltuin
Informatie over alle onderdelen van de boerderij
Nieuwe kaasmakerij en rijpingsruimte
Bezoek onze koeien en kalfjes
Het geheim van Riperkrite Tsiis
De allernieuwste en slimste Lely apparaten
Traptrekkers voor een rondleiding in stijl
Neem een kijkje bij de melkmachine
Heerlijk terras met weids uitzicht
Informatie ruimte met doorkijk
Picknickplaats bij natuurgebied

Duurzame veehouderij

Beste van twee werelden

We houden van ons werk, onze dieren en onze omgeving. Wanneer we hier goed voor zorgen, zorgt dat voor de beste melk. En dat is weer de basis voor de lekkerste kaas. Daarom kiezen we elke dag voor duurzame oplossingen. Moderne apparaten stellen ons in staat op een slimme, milieuvriendelijke manier het onze koeien naar de zin te maken. Samen met onze ouderwetse passie voor het boerenleven is dat volgens ons de ideale combinatie. Meer weten over onze visie op duurzame veehouderij? Kom langs en beleef het zelf!

Spelen

Leef je uit!

Ook spelen is beleven! Ontdek onze speeltuin, skelters en karren, allemaal op de boerderij. Een spannender plaats kun je niet voorstellen. Parkeer je vader, moeder, opa of oma even lekker op het heerlijk terras en leef je uit!

Meer informatie

Klik op één van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de verschillende apparaten en machines.

Excursies

Beleef onze boerderij tijdens een uitgebreide excursie

BeleefBoerderij​

Van koeien tot robots, je vindt het in onze stallen

Onze kazen

Voor iedereen die van kaas houdt, is onze boerderijkaas het lekkerst

Winkel

De lekkerste landproducten, je vindt ze bij ons

Over ons

Wij zijn Sietse en Hendrika. Samen met onze kinderen Bauke en Sytske wonen wij op boerderij ‘De Deelen’. Sietse zorgt voor de boerderij en Hendrika houdt zich elke dag bezig met onze kazen. Je vindt ons tussen de dorpen Aldeboarn en Tijnje, in het hart van Friesland.

Bijzonder is dat onze boerderij grenst aan een uniek natuurgebied: De Deelen. En dat al sinds 1976. Over het leven op onze duurzame boerderij valt heel veel te vertellen. En dat doen we dan ook graag. Kom langs, want wij vinden dat je het prachtige boerenleven moet Deelen!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw