Kaasboerderij De Deelen

Het boerenleven moet je Deelen!

Boerderijkazen

Kazen uit het hart

Onze boerderijkazen worden van verse melk van onze eigen koeien gemaakt. En dat is te proeven. Het is kaas zoals kaas bedoeld is: ultiem romig en lekker vol van smaak. Onze kaas is vers van het mes verkrijgbaar of als kleine één kilo kaasjes. Een echte traktatie voor alle kaasliefhebbers. Kom gerust bij ons langs in de winkel!

Ons assortiment zelfgemaakte boerderijkazen: Romano Tsiis Riperkrite Tsiis Frolyfke Tsiis Sipel Tsiis Brannettel Tsiis Sambal Tsiis Krûdnagel Tsiis Piper-Moster Tsiis Knoflook Tsiis Moster Tsiis Komijne Tsiis Fryske Boere Tsiis Nuten Tsiis

Onze specialiteit

Riperkrite Tsiis

Riperkrite Tsiis is een begrip en daar zijn we best een beetje trots op. Deze bijzondere kaas is genoemd naar weidenatuurgebied De Ripen, dat (net als natuurgebied De Deelen) aan onze landerijen grenst. Een ruig gebied met een unieke plantengroei, waar de wind het voor het zeggen heeft. Dat karakter komt ook terug in deze specialiteit, die is bereid met een melange van selderij, bieslook en knoflook.

Excursies

Beleef onze boerderij tijdens een uitgebreide excursie

BeleefBoerderij​

Van koeien tot robots, je vindt het in onze stallen

Onze kazen

Voor iedereen die van kaas houdt, is onze boerderijkaas het lekkerst

Winkel

De lekkerste landproducten, je vindt ze bij ons

Over ons

Wij zijn Sietse en Hendrika. Samen met onze kinderen Bauke en Sytske wonen wij op boerderij ‘De Deelen’. Sietse zorgt voor de boerderij en Hendrika houdt zich elke dag bezig met onze kazen. Je vindt ons tussen de dorpen Aldeboarn en Tijnje, in het hart van Friesland.

Bijzonder is dat onze boerderij grenst aan een uniek natuurgebied: De Deelen. En dat al sinds 1976. Over het leven op onze duurzame boerderij valt heel veel te vertellen. En dat doen we dan ook graag. Kom langs, want wij vinden dat je het prachtige boerenleven moet Deelen!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw