Kaasboerderij De Deelen

Het boerenleven moet je Deelen!

Contact

 Let op! zondags gesloten.

Er is zoveel te vertellen over onze boerderij… De website zou wel tien keer zo groot kunnen zijn! We vertellen je er graag meer over – we zijn er dan ook hartstikke trots op.

Heb je vragen, wil je een excursie boeken of gewoon iets zeggen over bijvoorbeeld onze koeien, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Voor onze BeleefBoerderij hoef je geen afspraak te maken, je kunt gewoon langskomen van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Excursies zijn op afspraak.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur (zondag gesloten).

Gesloten op Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Eerste en Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag. 

Contactformulier

Excursies

Beleef onze boerderij tijdens een uitgebreide excursie

BeleefBoerderij​

Van koeien tot robots, je vindt het in onze stallen

Onze kazen

Voor iedereen die van kaas houdt, is onze boerderijkaas het lekkerst

Winkel

De lekkerste landproducten, je vindt ze bij ons

Over ons

Wij zijn Sietse en Hendrika. Samen met onze kinderen Bauke en Sytske wonen wij op boerderij ‘De Deelen’. Sietse zorgt voor de boerderij en Hendrika houdt zich elke dag bezig met onze kazen. Je vindt ons tussen de dorpen Aldeboarn en Tijnje, in het hart van Friesland.

Bijzonder is dat onze boerderij grenst aan een uniek natuurgebied: De Deelen. En dat al sinds 1976. Over het leven op onze duurzame boerderij valt heel veel te vertellen. En dat doen we dan ook graag. Kom langs, want wij vinden dat je het prachtige boerenleven moet Deelen!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw