Kaasboerderij De Deelen

Het boerenleven moet je Deelen!

De Deelen ijs

Friezen en ijs: altijd goed!

Het lekkerste ijs maak je van melk van je eigen koeien. En dat betekent de beste kwaliteit! Dat proef je in elke ijssmaak die we verkopen. Kies uit een hoorntje of een hele bak om lekker mee te nemen naar huis.

Alvast een voorproefje. Wat te denken van boerenjongensijs voor blozende meiden, vrolijk smurfenijs voor kleine opdonders, koninklijk sinaasappelijs voor deftige heren, verfijnd vanille-ijs voor nuffige tantes en natuurlijk ook fruitig aardbeienijs voor de liefhebbers.

Kom jij binnenkort bij ons langs? Bekijk hier de openingstijden.

Excursies

Beleef onze boerderij tijdens een uitgebreide excursie

BeleefBoerderij​

Van koeien tot robots, je vindt het in onze stallen

Onze kazen

Voor iedereen die van kaas houdt, is onze boerderijkaas het lekkerst

Winkel

De lekkerste landproducten, je vindt ze bij ons

Over ons

Wij zijn Sietse en Hendrika. Samen met onze kinderen Bauke en Sytske wonen wij op boerderij ‘De Deelen’. Sietse zorgt voor de boerderij en Hendrika houdt zich elke dag bezig met onze kazen. Je vindt ons tussen de dorpen Aldeboarn en Tijnje, in het hart van Friesland.

Bijzonder is dat onze boerderij grenst aan een uniek natuurgebied: De Deelen. En dat al sinds 1976. Over het leven op onze duurzame boerderij valt heel veel te vertellen. En dat doen we dan ook graag. Kom langs, want wij vinden dat je het prachtige boerenleven moet Deelen!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw