Kaasboerderij De Deelen

Het boerenleven moet je Deelen!

Excursies

Let op: Excursies zijn wegens omstandigheden op dit moment niet te boeken! Wel kunt u op eigen gelegenheid de Beleefboerderij-route lopen.

Interessant voor jong en oud

Wij vinden dat je het boerenleven moet Deelen. Daarom organiseren we (op afspraak) excursies voor groepen. De excursies zijn geschikt voor jong en oud. Vriendengroepen, families: iedereen is van harte welkom!

Krijg een uitgebreide rondleiding

We beginnen de excursie met koffie en gebak en vervolgens gaan we op excursie op ons bedrijf. Onderweg wordt uitgelegd hoe onze boerderij werkt. Ontdek hoe onze koeien leven en hoe we er voor zorgen dat ze elke dag de beste melk geven. Bekijk het proces van kaasmaken. Geniet van de prachtige natuur en natuurlijk proeven we van onze boerderijkaas.

Meer weten?

Prijzen en arrangementen stellen we in overleg met u samen. Bel ons gerust via 06-22810543 of mail info@kaasboerderijdedeelen.nl .

BeleefBoerderij: route voor kinderen

Voor kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s is er onze BeleefBoerderij! Op eigen houtje de boerderij ontdekken, langs de tv schermen met informatieve vlogs en opdrachten.  

Excursies

Beleef onze boerderij tijdens een uitgebreide excursie

BeleefBoerderij​

Van koeien tot robots, je vindt het in onze stallen

Onze kazen

Voor iedereen die van kaas houdt, is onze boerderijkaas het lekkerst

Winkel

De lekkerste landproducten, je vindt ze bij ons

Over ons

Wij zijn Sietse en Hendrika. Samen met onze kinderen Bauke en Sytske wonen wij op boerderij ‘De Deelen’. Sietse zorgt voor de boerderij en Hendrika houdt zich elke dag bezig met onze kazen. Je vindt ons tussen de dorpen Aldeboarn en Tijnje, in het hart van Friesland.

Bijzonder is dat onze boerderij grenst aan een uniek natuurgebied: De Deelen. En dat al sinds 1976. Over het leven op onze duurzame boerderij valt heel veel te vertellen. En dat doen we dan ook graag. Kom langs, want wij vinden dat je het prachtige boerenleven moet Deelen!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw