Kaasboerderij De Deelen

Het boerenleven moet je Deelen!

Kaasopslag

Rust om te rijpen

Als de kaas uit de kaasmakerij komt dan gaat het naar de kaasopslag. Een ruimte waar temperatuur, luchtvochtigheid en reinheid de dienst uitmaken. En dat moet ook. Want hier komen de kazen tot rust en rijping. Elke dag worden de kazen gecontroleerd. Kloppen, proeven, ruiken. Telkens weer.Ontdek hoe we onze kazen vertroetelen, voorzien van een laagje plastic, wassen en keren. Pas wanneer de kaas genoeg tijd heeft gekregen om tot de beste smaak te komen, gaat deze de deur uit. Bijvoorbeeld naar kaashandelaren, supermarkten, speciaalzaken of naar jou!We zien je graag binnenkort op onze BeleefBoerderij!

Excursies

Beleef onze boerderij tijdens een uitgebreide excursie

BeleefBoerderij​

Van koeien tot robots, je vindt het in onze stallen

Onze kazen

Voor iedereen die van kaas houdt, is onze boerderijkaas het lekkerst

Winkel

De lekkerste landproducten, je vindt ze bij ons

Over ons

Wij zijn Sietse en Hendrika. Samen met onze kinderen Bauke en Sytske wonen wij op boerderij ‘De Deelen’. Sietse zorgt voor de boerderij en Hendrika houdt zich elke dag bezig met onze kazen. Je vindt ons tussen de dorpen Aldeboarn en Tijnje, in het hart van Friesland.

Bijzonder is dat onze boerderij grenst aan een uniek natuurgebied: De Deelen. En dat al sinds 1976. Over het leven op onze duurzame boerderij valt heel veel te vertellen. En dat doen we dan ook graag. Kom langs, want wij vinden dat je het prachtige boerenleven moet Deelen!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw