Kaasboerderij De Deelen

Het boerenleven moet je Deelen!

Ontspannen | Luna en waterbedden

Relaxen met Luna

De Luna is enorm populair bij onze koeien. Deze borstel is heerlijk tegen de jeuk (handig als je geen handen hebt!) en bovendien zien de dames er na gebruik piekfijn uit!

Ongestoord genieten

Ja, je leest het goed: waterbedden in een koeienstal! Alles voor onze dames… en met een reden. Koeien herkauwen namelijk een groot gedeelte van de dag. Hier liggen ze graag bij. Ze bewegen zich dan continu heel lichtjes. Daarom is het belangrijk om op een zachte ondergrond te liggen. Zodoende heeft elke koe hier haar eigen waterbed. Hierdoor kan elke koe ongestoord genieten.

Excursies

Beleef onze boerderij tijdens een uitgebreide excursie

BeleefBoerderij​

Van koeien tot robots, je vindt het in onze stallen

Onze kazen

Voor iedereen die van kaas houdt, is onze boerderijkaas het lekkerst

Winkel

De lekkerste landproducten, je vindt ze bij ons

Over ons

Wij zijn Sietse en Hendrika. Samen met onze kinderen Bauke en Sytske wonen wij op boerderij ‘De Deelen’. Sietse zorgt voor de boerderij en Hendrika houdt zich elke dag bezig met onze kazen. Je vindt ons tussen de dorpen Aldeboarn en Tijnje, in het hart van Friesland.

Bijzonder is dat onze boerderij grenst aan een uniek natuurgebied: De Deelen. En dat al sinds 1976. Over het leven op onze duurzame boerderij valt heel veel te vertellen. En dat doen we dan ook graag. Kom langs, want wij vinden dat je het prachtige boerenleven moet Deelen!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw