Kaasboerderij De Deelen

Het boerenleven moet je Deelen!

Winkel

Kom gerust eens langs in onze winkel voor de lekkerste landproducten. Naast ons brede assortiment kaas kun je ook bij ons terecht voor relatiegeschenken. Bekijk hier de openingstijden van onze winkel.

Relatiegeschenken

Opzoek naar een orgineel cadeau? We stellen graag een verrassende geschenkenmand voor je samen. Met de lekkerste kaas, uitstekende wijn, of ander Friese delicatessen.

Zelf samenstellen

Wil je iets speciaals, geheel naar eigen wens? Dat kan natuurlijk ook. Kom langs in de winkel of neem contact op via mail info@kaasboerderijdedeelen.nl of bel 0566 631 349 en we maken je pakket speciaal voor jou!

Online bestellen

Natuurlijk is het ook mogelijk om online geschenkmanden te bestellen en te laten verzenden. Kijk in onze webshop en bestel gemakkelijk online!

Excursies

Beleef onze boerderij tijdens een uitgebreide excursie

BeleefBoerderij​

Van koeien tot robots, je vindt het in onze stallen

Onze kazen

Voor iedereen die van kaas houdt, is onze boerderijkaas het lekkerst

Winkel

De lekkerste landproducten, je vindt ze bij ons

Over ons

Wij zijn Sietse en Hendrika. Samen met onze kinderen Bauke en Sytske wonen wij op boerderij ‘De Deelen’. Sietse zorgt voor de boerderij en Hendrika houdt zich elke dag bezig met onze kazen. Je vindt ons tussen de dorpen Aldeboarn en Tijnje, in het hart van Friesland.

Bijzonder is dat onze boerderij grenst aan een uniek natuurgebied: De Deelen. En dat al sinds 1976. Over het leven op onze duurzame boerderij valt heel veel te vertellen. En dat doen we dan ook graag. Kom langs, want wij vinden dat je het prachtige boerenleven moet Deelen!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw